Στο μεταγραφικό μπλοκάκι της Βερόνα εξακολουθεί να βρίσκεται ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.
Ο μέσος του Παναθηναϊκούφέρεται να είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της ιταλικής ομάδας, καθώς τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν.
Παρά το «άκυρο» του Παναθηναϊκού στα 3 εκατομμύρια των Ιταλών, η «tuttomercatoweb» αναφέρει ότι η υπόθεση δεν έχει… πεθάνει ακόμα. Διότι σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, στη Βερόνα υπάρχει η πίστη ότι ο Αλεξανδρόπουλος μπορεί να αποκτηθεί με λιγότερα από τέσσερα εκατομμύρια.
«Για να αποκτηθεί ο παίκτης, θα πρέπει να δαπανηθεί ποσό λίγο πιο κάτω από τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα. Στον Παναθηναϊκό ωστόσο έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο Έλληνας μέσος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί εάν δεν έρθει πρόταση στα «θέλω» του συλλόγου.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».
Ο Νεοκλής Αβδάλας συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα του Βιρτζίνια Τεκ, με τον Έλληνα φόργουορντ να καταγράφει 30 πόντους στην τελευταία του εμφάνιση.