• Το «φαινόμενο του ασανσέρ» και πώς εξηγούνται οι αυξομειώσεις στην αντλία • Πώς ο πόλεμος επηρέασε την αγορά • Τα νέα δεδομένα από την επιβράδυνση της ανάπτυξης • Η ηχηρή προειδοποίηση της προέδρου των βενζινοπωλών: Προσοχή στη φθηνή βενζίνη ========================
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.