Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από τη Μπεσίκτας για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ παρά τα δημοσιεύματα που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας από τη γειτονική χώρα.
Ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ είναι βασικό γρανάζι για την επίθεση της «Ένωσης» και ο Ματίας Αλμέιδα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον χάσει από το ρόστερ του.
Η ΑΕΚ για να αποδεχτεί την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή πρέπει να λάβει ένα αξιοσέβαστο ποσό μπορεί και μεγαλύτερο από τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η «Ένωση» το περασμένο καλοκαίρι είχε αρνηθεί πρόταση από τη Βόλφσμπουργκ ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Σιδηρόπουλος υποβιβάστηκε από την ελίτ κατηγορία, όπου ήταν τυπικά εδώ και τρία χρόνια, ενώ έσβησε και κάθε ελπίδα για ανέλιξη του Παπαπέτρου στην κορυφαία κατηγορία. Ολο το παρασκήνιο