Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ΑΤΜ από το οποίο διαρρήκτες άρπαξαν χρήματα
Οι δράστες διέρρηξαν αρχικά ζαχαροπλαστείο στην πρόσοψη του οποίου βρίσκεται το μηχάνημα
Φωτιά σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) που βρίσκεται σε κατάστημα εμπορικού κέντρου επί της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα.
Άγνωστοι αφαίρεσαν κασετίνες με χρήματα, ενώ από τη φωτιά, προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές στο ΑΤΜ.
Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες διέρρηξαν αρχικά ζαχαροπλαστείο στην πρόσοψη του οποίου βρίσκεται το μηχάνημα. Αφού εισήλθαν στο κατάστημα «περιεργάστηκαν» με εργαλεία το τμήμα του ΑΤΜ όπου βρίσκονται οι κασετίνες με τα χρήματα. Τότε φαίνεται να προκλήθηκε και η φωτιά, την οποία κλήθηκε να σβήσει η Πυροσβεστική, που έφτασε στο σημείο με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)










































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442