Λίγους μήνες έμειναν για την έναρξη του Μουντιάλ που θα γίνει στο Κατάρ. Έτσι ο τηλεοπτικός σταθμός του ΑΝΤ1 έβγαλε το πρόγραμμα μεταδόσεων της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη.
Σήμερα λοιπόν έγινε γνωστό πως τα 32 από τα 64 ματς θα καλυφθούν από τον ΑΝΤ1+ εκ των οποίων τα 4 είναι ματς νοκ άουτ.
Στον ανοικτό ΑΝΤ1 οι τηλεθεατές θα μπορούν να δουν όλα τα ματς των 19:00 και 21:00 και τις εκπομπές που έχει ετοιμάσει ο τηλεοπτικός σταθμός για τη διοργάνωση.
Ταυτόχρονα γίνονται συζητήσεις και με πολύ γνωστούς δημοσιογράφους και σχολιαστές ποδοσφαίρου ώστε το αποτέλεσμα που θα βγει να παίρνει άριστα.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Μετά από μία ακόμη κακή εμφάνιση, ο Άρης έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά στο «Βικελίδης» και συμπλήρωσε 86 ημέρες χωρίς νίκη στην έδρα του στη Super League.
Ο Ολυμπιακός γύρισε από το 2-0 και έκανε την ολική ανατροπή παίρνοντας το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Volley League απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ.
Μετά τις δύο γκέλες-σοκ, η Άρσεναλ πήρε τεράστιο «διπλό» (1-4) επί της Τότεναμ στο… θεωρητικό ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου και ξέφυγε ξανά στο -5 από τη Σίτι.