Ρόμα και Τότεναμ διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε φιλική αναμέτρηση στο Sammy Ofer του Ισραήλ, με τους Τζιαλορόσι να παίρνουν τη νίκη (0-1).
Μετά το τέλος του αγώνα ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για τη σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο, αποθεώνοντας τον πορτογάλο τεχνικό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Τώρα έχουμε μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού. Η ιστορία του ποδοσφαίρου έχει δείξει ποιοι είμαστε. Στο παρελθόν, άλλωστε, τόσο εγώ όσο και εκείνος είχαμε προβλήματα και με άλλους προπονητές.
Έχουμε το μέγιστο σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Η Ρόμα και εμείς έχουμε τον ίδιο στόχο: να ανταγωνιστούμε τα μεγαθήρια που κάνουν κουμάντο σε Αγγλία και Ιταλία.
Αμφότεροι δουλεύουμε καλά και μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις πάνω σε αυτό. Εμείς έχουμε απέναντί μας τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Λίβερπουλ, την Άρσεναλ, ενώ η Ρόμα έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές ομάδες όπως η Ίντερ, η Γιουβέντους και η Μίλαν».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
LIVE: Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια για την 27η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Λανουά δεν ορίζει τον εαυτό του ως παρατηρητή διαιτησίας. Σε έξι αγωνιστικές που ήρθαν ρέφερι από το εξωτερικό, αυτοί δεν βαθμολογήθηκαν από τον Γάλλο αρχιδιαιτητή!