Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μουρίνιο έκανε τατουάζ τις ευρωπαϊκές του κούπες

Ο Μουρίνιο έκανε τατουάζ τις ευρωπαϊκές του κούπες

Ένα τατουάζ που απεικονίζει τα τρία ευρωπαϊκά τρόπαια που έχει κατακτήσει, έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Σε μία ιδιαίτερη και απρόσμενη κίνηση προέβη ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο προπονητής της Ρόμα προκάλεσε ερωτηματικά όταν εθεάθη με έναν επίδεσμο δεμένο κοντά στο δεξί του ώμο.

Ο ίδιος ο 59χρονος τεχνικός έλυσε το μυστήριο αποκαλύπτοντας πως το συγκεκριμένο σημείο του σώματός του ήταν δεμένο λόγω ενός τατουάζ που έκανε, το οποίο απεικονίζει τις τρεις ευρωπαϊκές κούπες (Champions, Europa και Conference League) που έχει κατακτήσει κατά τη διάρκεια της πλούσιας προπονητικής του καριέρας!

«Αυτό είναι το τατουάζ μου. Η χαρά των Ρωμαίων με οδήγησε στην απόφαση να το κάνω. Σκέφτηκα να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Κάτι που θα τιμά όλους τους συλλόγους με τους οποίους κατέκτησα ευρωπαϊκά τρόπαια. Ταυτόχρονα, ήθελα κάτι μοναδικό, κάτι που, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, θα είμαι ο μοναδικό που θα το έχω.

Ο Αλμπέρτο μου έδειξε κάποιες προτάσεις του και εγώ άλλαξα κάποιες λεπτομέρειες. Ορίστε λοιπόν το τατουάζ μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο στην ανάρτησή του, συνοδεύοντάς τη με τη φωτογραφία του σχεδίου που χτύπησε στο κορμί του!

Πριν από λίγο καιρό ο Μουρίνιο έγινε ο μοναδικός που έχει κατακτήσει και τις τρεις ευρωπαϊκές κούπες σε επίπεδο συλλόγων, αφού μετά τα δύο Champions League (Πόρτο 2004, Ίντερ 2010) και τα δύο Europa League-Κύπελλα UEFA (Πόρτο 2003, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2017), κατέκτησε και το νεοσύστατο Conference League, με τη Ρόμα!

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024