Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ο συνιδρυτής της Facebook πραγματοποίησε την μεγαλύτερη αγοραπωλησία στο Σαν Φρανσίσκο
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είχε το ακίνητο στην ιδιοκτησία του επί 10 χρόνια.
Ο 38χρονος Μαρκ Ζούκερμπεργκ πούλησε τη βίλα του στο Σαν Φρανσίσκο έναντι 31 εκατομμυρίων δολαρίων, γεγονός που καθιστά τη συγκεκριμένη αγοραπωλησία, τη μεγαλύτερη στην συγκεκριμένη πόλη για το 2022.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta Platforms απέκτησε το ακίνητο πριν δέκα χρόνια, συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2012, στην τιμή των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Το οικοδόμημα χτίστηκε το 1928 κοντά στο Dolores Park και έχει έκταση 650 τετραγωνικά μέτρα.
- Διαβάστε επίσης: Metaverse – Έρχεται ο νέος διαδικτυακός κόσμος που ετοιμάζει το Facebook – Πώς και πού θα επικοινωνούν οι χρήστες
Ο Ζούκερμπεργκ είχε προχωρήσει στην αγορά του, λίγους μήνες αφότου κατάφερε να εισαγάγει τη Facebook στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Το 2013, ο ίδιος και η γυναίκα του προχώρησαν σε ολική ανακαίνιση, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.
Στο πλαίσιο της ανακαίνισης προστέθηκαν νέα δωμάτια, όπως πλυσταριό, κελάρι για κρασιά, μπαρ με πισίνα και θερμοκήπιο.
Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας διαθέτει φυσικά και άλλα ακίνητα σε διάφορες περιοχές, όπως στη Σίλικον Βάλεϊ και τη Χαβάη.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ βρίσκεται στη λίστα με τους super – rich του πλανήτη καθώς η περιουσία του ξεπερνά τα 60 δισεκατομμύρια δολάρια, αν και φέτος περιορίστηκε αρκετά λόγω της πτώσης της αξίας της μετοχής της Meta Platforms.
- Θεσσαλονίκη: 45χρονος επαίτης γρονθοκόπησε δύο γυναίκες μετά από καυγά
- Greece: Turning Every POS into a Cash Hub
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις
- Η Lotte Betts-Dean, οι δυσκολίες στην Ελλάδα και το μέλλον: Ο Δημήτρης Σουκαράς μεγάλωσε μέσα στη μουσική
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις – 15 συλλήψεις
- Θάνος Μικρούτσικος: Η εξομόλογηση της συζύγου του για τον χωρισμό τους και την πολιτική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442