Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ο συνιδρυτής της Facebook πραγματοποίησε την μεγαλύτερη αγοραπωλησία στο Σαν Φρανσίσκο
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είχε το ακίνητο στην ιδιοκτησία του επί 10 χρόνια.
Ο 38χρονος Μαρκ Ζούκερμπεργκ πούλησε τη βίλα του στο Σαν Φρανσίσκο έναντι 31 εκατομμυρίων δολαρίων, γεγονός που καθιστά τη συγκεκριμένη αγοραπωλησία, τη μεγαλύτερη στην συγκεκριμένη πόλη για το 2022.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta Platforms απέκτησε το ακίνητο πριν δέκα χρόνια, συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2012, στην τιμή των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Το οικοδόμημα χτίστηκε το 1928 κοντά στο Dolores Park και έχει έκταση 650 τετραγωνικά μέτρα.
- Διαβάστε επίσης: Metaverse – Έρχεται ο νέος διαδικτυακός κόσμος που ετοιμάζει το Facebook – Πώς και πού θα επικοινωνούν οι χρήστες
Ο Ζούκερμπεργκ είχε προχωρήσει στην αγορά του, λίγους μήνες αφότου κατάφερε να εισαγάγει τη Facebook στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Το 2013, ο ίδιος και η γυναίκα του προχώρησαν σε ολική ανακαίνιση, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.
Στο πλαίσιο της ανακαίνισης προστέθηκαν νέα δωμάτια, όπως πλυσταριό, κελάρι για κρασιά, μπαρ με πισίνα και θερμοκήπιο.
Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας διαθέτει φυσικά και άλλα ακίνητα σε διάφορες περιοχές, όπως στη Σίλικον Βάλεϊ και τη Χαβάη.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ βρίσκεται στη λίστα με τους super – rich του πλανήτη καθώς η περιουσία του ξεπερνά τα 60 δισεκατομμύρια δολάρια, αν και φέτος περιορίστηκε αρκετά λόγω της πτώσης της αξίας της μετοχής της Meta Platforms.
- Η βιομηχανία του «σκοτεινού τουρισμού»: Γιατί οι νέοι επισκέπτονται τόπους καταστροφής;
- Σχέσεις: Από πότε το dating έχει γίνει τόσο πολύ δύσκολο;
- Από τους δασμούς μέχρι τα Labubu, το 2025 ήταν μία… ιδιαίτερη χρονιά για τη παγκόσμια οικονομία
- Miriam Rodríguez: Η μητέρα που κυνήγησε τους δολοφόνους της κόρης της – Και το πλήρωσε με τη ζωή τη
- Ο Tyler, the Creator έχει ενθουσιαστεί με το κινηματογραφικό του ντεμπούτο – «Μια βουτιά με τα μούτρα σε κάτι καινούργιο»
- Dry January: Αν σκέφτεσαι να κόψεις μαχαίρι το αλκόολ τον πρώτο μήνα του 2026, ξανασκέψου το
- Τι κάνει την ανισότητα να γίνει κοινωνική εξέγερση; Ίσως να είναι το ίντερνετ
- Ναυτιλία: Νέα ευκαιρία για ρεαλιστική μετάβαση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)














![Στα λευκά «ντύθηκε» η Κωνσταντινούπολη την πρώτη ημέρα του χρόνου – Χιονοστιβάδες στην πόλη Βαν [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/konstantinopole-315x220.jpg)
















![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442