Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμερικανο-ευρωπαίοι «σύμμαχοι» μαζέψτε τον!

Αμερικανο-ευρωπαίοι «σύμμαχοι» μαζέψτε τον!

Αυτός λοιπόν ο τσαρλατάνος, που αποθεώθηκε από τα κοινοβούλια της ΕΕ, στις τιμητικές για την αφεντιά του Ολομέλειες, ζητάει διαρκώς ενισχύσεις σε όπλα και πολεμοφόδια και από τα 27 κράτη-μέλη της ΕΕ.

Η πιο περίεργη αντιρωσική «συμμαχία» σχηματίσθηκε σε χρόνο μηδέν, όχι για την απελευθέρωση των ρωσόφωνων περιοχών της Ουκρανίας από τον ρωσικό στρατό, αλλά για την προετοιμασία (ας μη γελιόμαστε) μιας αιματηρής πολεμικής αντιμετώπισης, της ρωσικής επιρροής.

Δηλαδή  όνειρα ατέλειωτων θερινών νυκτών, που οδήγησαν την ΕΕ στα πιο ανέλπιστα οικονομικά, ενεργειακά αλλά και επισιτιστικά αδιέξοδα. Και μάλιστα με την επίσημη προαναγγελία περιόδου ευρωπαϊκών «επτά ισχνών αγελάδων». Τα πρώτα θλιβερά μαντάτα έρχονται από την άλλοτε ευδαίμονα Ομοσπονδιακή Γερμανία όπου αναγγέλλεται η θέρμανση με διακοπές και δελτία στα τρόφιμα. O tempora, o mores!

Ευτυχώς, αυτή η αχαλίνωτη υπεροψία των υποψήφιων κυρίαρχων της «κακής Ρωσίας» παίρνει καθημερινά ανάποδες στροφές με εκρηκτικές αναφλέξεις, όπως στα κλασικά βενζινοκίνητα αυτοκίνητα με το φαινόμενο της προανάφλεξης στα πιστόνια, στους κυλίνδρους της μηχανής. Μπαμ-μπουμ!

Έτσι, δειλά, δειλά αλλά σταθερά το κοινό συμβόλαιο τιμής των επιτιθέμενων παραβιάζεται, άλλοτε στα μουλωχτά και άλλοτε ανοιχτά, με εκ πλαγίων προμήθειες του ρωσικού φυσικού αερίου, πετρελαίου αλλά και ουκρανικών σιτηρών! Δηλαδή έχουμε εισέλθει σε περίοδο εκφυλιστικής πορείας στην ανόητη και αυτοκτονική εκστρατεία αυτού του περίεργου αμερικανικού φαρ ουέστ, στην καρδιά της Ευρώπης.

Ο Τζον Μπάιντεν, που μέχρι πρότινος κρατούσε την μπαγκέτα των θριαμβικών πολεμικών εμβατηρίων, κινδυνεύει να εγκαταλειφθεί από τον πληρεξούσιό του, «αρχιστράτηγο» της αντιρωσικής εκστρατείας, τον ανεκδιήγητο κλόουν γελωτοποιό των θεάτρων κωμωδίας και πρωταγωνιστή των νυσταλέων τηλεοπτικών σήριαλ. Αυτόν τον Λουί ντε Φινές της Γαλλίας ή τον Τότο της Ιταλίας, αλλά σε απείρως πιο ευτελή ποιοτικώς έκδοση. Φυσικά εννοούμε τον Ζελένσκι…

Ασύδοτη αλητεία

Αυτός λοιπόν ο τσαρλατάνος, που αποθεώθηκε από τα κοινοβούλια της ΕΕ, στις τιμητικές για την αφεντιά του Ολομέλειες, ζητάει διαρκώς ενισχύσεις σε όπλα και πολεμοφόδια και από τα 27 κράτη-μέλη της ΕΕ. Και ας μη γελιόμαστε, ζητάει τα πάντα, όπλα, χρήματα, και υπερεξουσία για επιβολή κυρώσεων στους … ανυπόταχτους! Κορυφαίο τελευταίο κρούσμα αυτής της ασύδοτης αλητείας, η απειλή κυρώσεων κατά της Ελλάδας, διότι κατά το σκεπτικόν της απειλής του, η χώρα μας δεν έχει διώξει από τη Ρωσία τις ελληνικές επιχειρήσεις!

Συμπέρασμα 1: Δώστε θάρρος στον Ζελένσκι να σ’ ανέβει στο κρεβάτι. Ή κάτι πιο αγοραίο στην ελληνική πιάτσα: Μας μάθανε που γ… πλακώσανε και οι … Ζελένσκι. Προτίμησα στο όνομα των παραλειφθέντων να βάλω για λόγους προσωπικής μου αποστροφής προς τις ρατσιστικές εκτροπές τον ίδιο τον πρωταγωνιστή Ζελένσκι, αυτό το ανδρείκελο, που από παρακατιανός his master’s voice του Μπάιντεν συμπεριφέρεται χειρότερα και από τον άλλο, τον αυτοαναγορευόμενο σε αρχιχαλίφη του αφρικανοασιατικού φονταμεντα-λιστικού τόξου του Ισλάμ, τον Ερντογάν. Εδώ επιβραβεύεται ένα άλλο θυμοσοφικό λαϊκό γνωμικό. «Η τρέλα δεν  πάει στα βουνά, αλλά στους ανθρώπους».

Η ευθύνη για τις πολλαπλές προκλητικές εκτροπές του Ζελένσκι κατά της ΕΕ και ειδικότερα κατά της Ελλάδας που την απειλεί με κυρώσεις γιατί δεν διώχνει τους Έλληνες επιχειρηματίες από τη Ρωσία, η ευθύνη λοιπόν αυτή βαρύνει εξ ολοκλήρου τον Τζο Μπάιντεν που τον μετέτρεψε στο «χαϊδεμένο παιδί» των ΗΠΑ…

Συμπέρασμα 2: Οι δύο παραπάνω, μέχρι παραφροσύνης αρχομανείς, που βλέπουν κάθε τόσο συνομωσίες εναντίον τους, επιβάλλοντας μάλιστα και κυρώσεις στους … «συνομώτες», οι ίδιοι αυτοί δύο μπαμπούλες-γελωτοποιοί έχουν μετατρέψει όλα τα πολιτικο-οικονομικά fora της ΕΕ, σε υποχείρια της ολιγοφρένειάς τους. Και μάλιστα μέχρι σημείου να ρεζιλεύουν ολομέλειες κοινοβουλίων. Ο δε Ζελένσκι, έχει κατορθώσει κάτι το πιο απίθανο: Μετέτρεψε σε χειροκροτητές, όχι μόνον τη διανοητική Βαβυλωνία του Νέου αλλά και του παλαιού κόσμου της γηραιάς ηπείρου. Αλήθεια, θυμάται κανείς μας χειρότερο ευτελισμό της διεθνούς πολιτικής αξιοπρέπειας;

Κατά συνέπειαν, στο έσχατο αυτό σκαλοπάτι μαζικού αυτοϋποβιβασμού, τα κέντρα αποφάσεων ΕΕ, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ο ημέτερος υπουργός Εξωτερικών Ν. Δένδιας, ας είναι φειδωλότεροι στην ενδοτική τους στάση, απέναντι στον ουκρανό γελωτοποιό της πεντάρας. Διαφορετικά, κάποτε θα κριθούν και ως συνένοχοι αυτού του μειοδοτικού ενδοτισμού…

Αναγκαία επομένως η προτροπή:

«Αμερικανο-ευρωπαίοι «σύμμαχοι», μαζέψτε τον, αν σέβεστε τον εαυτό σας»!

Η ώρα της μνήμης

Ας μη ξεχνάμε και κάποιες σελίδες, από τις μαύρες ημέρες της προσχώρησης στα αιμοσταγή χιτλερικά στρατεύματα κάποιων χιλιάδων ουκρανών, όχι απλώς γερμανοντυμένων, αλλά και με βαθύτατη ναζιστική ιδιοσυγκρασία, οι οποίοι με ιδιαίτερο ζήλο επιδόθηκαν σε αιματηρές αντισημιτικές εξορμήσεις.

Δεν έχουν τελειωμό οι κωμικοτραγικές θεατρικές εμφανίσεις του Ζελένσκι, στην ίδια την πολιτική του δραστηριότητα. Αυτό φυσικά δεν εμπόδισε τα κέντρα αποφάσεων της ΕΕ, αλλά και την ίδια την Ελλάδα, να τον κάνει στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου μας δεκτό με τιμές … αρχιστρατήγου στην περίεργη διασυμμαχική συμπαράταξη κατά της Ρωσίας. Όλες αυτές οι γελοιότητες χωρίς τη λαϊκή έγκριση στις χώρες-μέλη της ΕΕ…

Απόγονοι, φυσικοί και ιδεολογικοί αυτών των εγκληματικών και απάτριδων στοιχείων, τα σημερινά φιλοναζιστικά τάγματα των Αζόφων, που είναι μια από τις βασικές επίσημες δυνάμεις του ουκρανικού στρατού.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Ζελένσκι παραδέχεται ότι οι Αζόφοι εκπροσωπούν νομίμως τον ουκρανικό στρατό.

Να τον χαίρεστε κ.κ. Μπάιντεν και πολλοί από τους επιτελείς της ΕΕ και να αισθάνεστε και κάποιο όνειδος για τις επιλογές σας, με τα παρεπόμενα θλιβερά χειροκροτήματα, υπέρ του αξιοθρήνητου κλόουν…

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024