Σε μια σημαντική αλλαγή προχώρησε η ΕΠΟ όσον αφορά τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Όπως έγινε γνωστό σήμερα (22/7) μετά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στην οποία και λήφθηκαν οι αποφάσεις για την πραγματοποίηση του θεσμού στην νέα σεζόν, το εκτός έδρας γκολ δεν θα ισχύει.
Έτσι λοιπόν, από την 6η φάση της διοργάνωσης, από όπου και ξεκινούν οι διπλοί αγώνες, δεν θα υπερισχύει το εκτός έδρας γκολ.
Και συνεπώς «στην περίπτωση που υπάρξουν δύο όμοια αποτελέσματα, στον δεύτερο αγώνα ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν πάλι δεν αναδειχθεί νικητής, θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία των πέναλτι», αναφέρει χαρακτηριστικά η προκήρυξη.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, το «εκτός έδρας» γκολ ήταν κΕανονικά σε ισχύ ήταν, ωστόσο πλέον αυτό δεν θα υπάρχει.
Ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ είχε δεχθεί τα πυρά της Μπάγερ Λεβερκούζεν για το πέναλτι υπέρ της ‘Αρσεναλ. Πολλά θέματα η διαιτησία στην Τουρκία
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης Betsson. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Άρης Betsson για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο Σάσα Βεζένκοφ κλήθηκε να επιλέξει την κορυφαία πεντάδα του για την κανονική περίοδο της Euroleague, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον εαυτό του, όσο και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.