Από το Δεκέμβριο του 2020 είχε να αγωνιστεί ο Μούσα Ουάγκε, όταν και σε ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Άρηκαι ΠΑΟΚστο «Κλεάνθης Βικελίδης», στην προσπάθεια του να αποσοβήσει ένα σίγουρο τέρμα κατά της ομάδας του, προσγειώθηκε άτσαλα στο δοκάρι, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή ζημιά στο γόνατο (ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, έσω πλαγίου, οπίσθιου και πρόσθιου χιαστού).
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως η ομάδα του αντέδρασε τέλεια και πως απολαμβάνει το παιχνίδι.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ισχυρής Ραντνίτσκι με 16-14, την πέταξε εκτός Champions League, ενώ οι Πειραιώτες προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον όμιλό τους στα προημιτελικά του Champions League.
Σαφώς ανώτερος ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον κακό Παναθηναϊκό στην Τούμπα και με δύο νίκες προκρίθηκε για 7η φορά τελευταία 10 χρόνια σε τελικό Κυπέλλου. Αντίπαλος του δικεφάλου στο Πανθεσσαλικό ο ΟΦΗ.