Ο Έλληνας φόργουορντ είχε μείνει ελεύθερος πριν μερικές μέρες από τον Παναθηναϊκό, ήταν σε προχωρημένες επαφές με τη σέρβικη ομάδα και σήμερα επισημοποιήθηκε το deal.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην ανακοίνωση δεν γίνεται γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου του Έλληνα διεθνούς άσου, παρά μόνο πως αποτελεί την τέταρτη προσθήκη για την ομάδα του Βελιγραδίου μετά τους Άντζουσιτς, Έξουμ και Νάναλι.
Η Παρτιζάν που επέστρεψε στη Euroleague έχει κάνει τέσσερις σπουδαίες προσθήκες και φαίνεται πως θα είναι πρωταγωνίστρια τη νέα σεζόν στη διοργάνωση.
Όσον αφορά τον Παπαπέτρου, μετρά εννιά χρόνια στη Euroleague, εκ των οποίων τα πρώτα πέντε στον Ολυμπιακό και τα τέσσερα τελευταία στον Παναθηναϊκό, ενώ φέτος είχε 12 πόντους και 3,2 ριμπάουντ.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.