Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: «Είμαι εδώ για να οδηγήσω τη Μπάρτσα ξανά στην κορυφή!»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπαρτσελόνα έκανε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρίσκεται ήδη στο Μαϊάμι και κατά την άφιξή του στις ΗΠΑ, ο νέος σταρ της Μπαρτσελόνα, μίλησε στα μέσα ενημέρωσης του συλλόγου.
«Είμαι εδώ για να βοηθήσω τη Μπαρτσελόνα να επιστρέψει στην κορυφή και να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους. Επιτέλους είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα.
Οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ μεγάλες, αλλά τελικά η συμφωνία ολοκληρώθηκε. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Είμαι ένας τύπος που του αρέσει να κερδίζει παιχνίδια και τίτλους. Ελπίζω η σεζόν να ξεκινήσει και να τελειώσει καλά από αυτή την άποψη».
Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου ανέφερε για ακόμη μία φορά τη θέληση του να παίξει στη Μπαρτσελόνα και όχι σε κάποια άλλη ομάδα.
«Πάντα ήθελα να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο της LaLiga και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Είναι επίσης μια πρόκληση για την ιδιωτική μου ζωή», πρόσθεσε.
Ο λεγόμενος «δολοφόνος από την Πολωνία» εξήγησε ότι από το πρώτο λεπτό που μίλησε με τον Τσάβι, κατάλαβε ότι οι ιδέες τους συμβαδίζουν.
«Είδα ότι οι ιδέες του ταιριάζουν με τις δικές μου. Ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση. Θέλω να παίξω και να κερδίσω τίτλους και ξέρω ότι όλα θα γίνουν με τον Τσάβι. Ξέρει τέλεια πώς να ηγηθεί της ομάδας. Ήταν απίστευτος παίκτης και τώρα είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Έχει ένα μεγάλο μέλλον και θέλω να είμαι μέρος του».
¡Hola! @FCBarcelona pic.twitter.com/hw9kdTxRbw
— Robert Lewandowski (@lewy_official) July 18, 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν θα μπορέσει να συναντήσει τον νέο του προπονητή μέχρι την Τρίτη, λίγο πριν τον αγώνα με την Ίντερ Μαϊάμι, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Τσάβι με τις βίζες.
- Η UEFA ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Θρήνος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Έφυγε» ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς
- Το μήνυμα του Ταρέμι για την εκεχειρία στον πόλεμο: «Να ζήσει το Ιράν»
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Το πανό-σπόντα των οπαδών της Ζαλγκίρις και η… ιδιαίτερη απάντηση της Ντουμπάι (pics)
- Οι διαιτητές της 37ης αγωνιστικής – Ο Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Βαλένθια
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Τα λόγια του Γκεόργκι Χάτζι για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να μιλήσω, έχασα τον… πατέρα μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)













































![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442