Μετά τις αποχωρήσεις των Ρόλαντ Σμίτς και του Μπράντον Ντέιβις που ανακοινώθηκαν από τις Ζαλγκίρις και Αρμάνι Μιλάνο αντίστοιχα, η Μπαρτσελόνα ήθελε απεγνωσμένα ένα παίκτη στην γραμμή των ψηλών.
Έτσι ανακοίνωσε τον παίκτη «αποκάλυψη» της περσινής Άλμπα Βερολίνου, τον Όσκαρ ντα Σίλβα που αγωνίζεται στην θέση «5».
Ο 23χρονος ψηλός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην Euroleague που ολοκληρώθηκε, μετρώντας 8,8 πόντους και 3,5 ριμπάουντ σε μια χρονιά πολύ κακή για τους «Βερολινέζους».
Τη Δευτέρα (11/7), λοιπόν, το deal επισημοποιήθηκε με τον Ντα Σίλβα να ανακοινώνεται από τους «μπλαουγκράνα» που στα πλάνα του προπονητή, Σάρας Γιασικεβίτσιους θα βρίσκεται πίσω από τον Σερτάτς Σανλί.
Ο Γερμανοβραζιλιάνος center υπέγραψε με τους Καταλανούς συμβόλαιο για 3 έτη.
Η Εθνική πόλο σαρώνει τους πάντες στο διάβα της μέχρι στιγμής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο και ο Στέλιος Αργυρόπουλος κλέβει την παράσταση με τα εκπληκτικά γκολ που πετυχαίνει.
Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (18/1, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.
Ευχές για την κατάκτηση του τροπαίου του Κόπα Άφρικα έστειλε ο Ολυμπιακός στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στο Μαρόκο και τη Σενεγάλη το βράδυ της Κυριακής.
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Τόμας Φρανκ, καθώς η διοίκηση της Τότεναμ εξετάζει το σενάριο απόλυσής του μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Γουέστ Χαμ.