«Φωτιά» στην Euroleague και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για το μέλλον του Βασίλιε Μίσιτς! Παρότι ο Σέρβος σταρ υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο με την Εφές, το μέλλον του εξακολουθεί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον «αέρα», καθώς το NBA out ισχύει κάθε χρόνο.
Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από τις ΗΠΑ και με τα όσα αναφέρει ο έγκυρος Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν στα «ραντάρ» τους τον Μίσιτς και εξετάζουν την υπόθεση του.
Τα δικαιώματα του 28χρονου «μπόμπερ» ανήκουν στους Θάντερ, ωστόσο η ομάδα της Οκλαχόμα δεν ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Σέρβου αυτή τη στιγμή, δίνοντας ουσιαστικά το «ελεύθερο» στις άλλες ομάδες της λίγκας να τον διεκδικήσουν, απαιτώντας φυσικά διάφορα ανταλλάγματα.
Ο Μίσιτς από την πλευρά του φέρεται να «βλέπει» με καλό… μάτι την προοπτική του NBA, ωστόσο για να αποδεχτεί μια πρόταση θα ζητήσει τις απαραίτητες εγγυήσεις. Ο Σέρβος θέλει ένα καλό deal με ευθύνες και λεπτά συμμετοχής για να κάνει το μεγάλο βήμα.
ESPN Sources: EuroLeague MVP Vasilije Micic continues to attract significant interest among several NBA teams who’d like to acquire and sign him. OKC has rights to 6-foot-5 PG, but doesn’t fit their rebuild timeline at 28. Micic would like to join NBA next season if deal’s found
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.