Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μπηχτές» Ντάνι Άλβες: «Η Μπαρτσελόνα δεν νοιάζεται για όσους έγραψαν ιστορία με τον σύλλογο»

«Μπηχτές» Ντάνι Άλβες: «Η Μπαρτσελόνα δεν νοιάζεται για όσους έγραψαν ιστορία με τον σύλλογο»

Αιχμηρός ο 39χρονος Βραζιλιάνος μπακ για την αποχώρησή του από την ομάδα της Βαρκελώνης και τον τρόπο συμπεριφοράς των ανθρώπων της διοίκησης.

Σχεδόν ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με την Μπαρτσελόνα, ο Ντάνι Άλβες εξέφρασε παράπονα, για τη στάση της καταλανικής ομάδας, υποστηρίζοντας με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο πως δεν σέβεται τους παίκτες που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα της.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Guardian, ο 39χρονος Βραζιλιάνος μπακ τόνισε: «Δεν έφυγα στεναχωρημένος από την Μπαρτσελόνα. Έφυγα χαρούμενος που επέστρεψα εδώ. Πέντε χρόνια ονειρευόμουν να ζήσω αυτή τη δεύτερη θητεία μου. Το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε ήταν ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισαν την αποχώρησή μου.

Από τότε που έφτασα, ξεκαθάρισα ότι δεν ήμουν πια ένας 20χρονος και ότι ήθελα όλα να γίνονται με ευθύτητα. Αλλά η ομάδα έχει αμαρτήσει τα τελευταία χρόνια. Η Μπαρτσελόνα δεν νοιάζεται για τους ανθρώπους που έγραψαν ιστορία για τον σύλλογο. Ως οπαδός της θα ήθελα η ομάδα να λειτουργούσε διαφορετικά. Δεν μιλώ για τον εαυτό μου, γιατί η περίπτωσή μου ήταν μία άλλη ιστορία. Θα είμαι αιώνια ευγνώμων στον Τσάβι και τον πρόεδρο που με έφεραν πίσω.

Βρήκα έναν σύλλογο γεμάτο από νέους ανθρώπους με απίστευτες ιδέες στο γήπεδο, αλλά πρέπει να βελτιώσει τη δουλειά εκτός γηπέδου. Η νοοτροπία είναι εντελώς αντίθετη από αυτή που χτίσαμε πριν από μερικά χρόνια. Όλα όσα συμβαίνουν στο γήπεδο είναι μια αντανάκλαση του τι συμβαίνει έξω. Στηρίζω την Μπαρτσελόνα και θέλω να επιστρέψει στην κορυφή, αλλά είναι πολύ περίπλοκο».

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, ο Ντάνι Άλβες είπε πως «μου αρέσουν οι προκλήσεις και προσαρμόζομαι σε κάθε κατάσταση. Σήμερα είμαι άνεργος, αλλά έχουν προκύψει ενδιαφέροντα πράγματα. Κάνω τη έρευνά μου για ομάδα που πρέπει να πάω, που έχουν καλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είσαι με ανθρώπους που έχουν τον ίδιο στόχο, που θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί, να κερδίζουν. Μου αρέσει να κερδίζω. Θέλω να πάω κάπου που μπορώ να κερδίσω».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024