Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είχε μιλήσει στους ανθρώπους της Φούλαμ για την επιθυμία του να αποκτήσει τον μέσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τελικά οι Λονδρέζοι του έκαναν το χατίρι.
Με επίσημη ανακοίνωση, η Φούλαμ γνωστοποίησε τη μεταγραφή του Πορτογάλου μέσου από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όπως αναφέρεται, η ομάδα της αγγλικής πρωτεύουσας δαπάνησε 25 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον μέσο της πορτογαλικής ομάδας.
Πρόκειται για την πρώτη μεταγραφική κίνηση της Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα, από την ημέρα που κατάφερε να κερδίσει την άνοδο της στην Premier League.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία, είναι αυτή του Φερεϊρίνια της Σάο Πάουλο.