Στο ρεκόρ που έχει καταγραφεί στην έκδοση κύριων συντάξεων από την αρχή του έτους αναφέρεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με ανάρτησή του στο Twitter.
«Με σχέδιο προχωρήσαμε σε αποτελεσματικές νομοθετικές παρεμβάσεις πετυχαίνοντας ρεκόρ εποχών στην έκδοση κύριων συντάξεων, καθώς το α’ πεντάμηνο του 2022 έχουν εκδοθεί σχεδόν τόσες συντάξεις όσες ολόκληρο το 2019», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου.
#Με_σχέδιο προχωρήσαμε σε αποτελεσματικές νομοθετικές παρεμβάσεις πετυχαίνοντας ρεκόρ εποχών στην έκδοση κύριων συντάξεων, καθώς το α’ πεντάμηνο του 2022 έχουν εκδοθεί σχεδόν τόσες συντάξεις όσες ολόκληρο το 2019.@K_Hatzidakis
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.