«Κανονιέρης» ο Γκαμπριέλ Ζεσούς! Μόνο η ανακοίνωση μένει πλέον για να ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, με τις δύο ομάδες να τα έχουν βρει όλα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
Η μεταγραφή θα κοστίσει 52 εκατομμύρια ευρώ στους Λονδρέζους και ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027. Έτσι θα αφήσει τους «Πολίτες» μετά από 5,5 ολόκληρα χρόνια στα οποία μέτρησε 236 συμμετοχές με 95 γκολ και 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Με τις προσθήκες των Χάαλαντ και Άλβαρεζ ο Ζεσούς δεν θα είχε θέση στα βασικά πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα κι έτσι είδε την πόρτα της εξόδου, με την Άρσεναλ και τον Μικέλ Αρτέτα να… ανοίγουν την αγκαλιά τους και να προσθέτουν μία πολύ σημαντική μονάδα στο ρόστερ τους.
Gabriel Jesus to Arsenal, here we go! Personal terms fully agreed with his agent Marcelo Pettinati and his two partners. Gabriel signs until 2027, it’s 100% done. ?⚪️? #AFC
Arsenal already agreed £45m fee with Man City as revealed on Friday.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Με δυο γκολ του Αλεξιτς ο Παναιτωλικός πέρασε από την έδρα της ΑΕΛ και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μαύρα χάλια οι Θεσσαλοί, ο κόσμος αποδοκίμασε και έφευγε από τα γήπεδο.
Ο Καμπανιακός έγινε η τρίτη ομάδα -μετά τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα- που υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Γ΄ Εθνική, από τον Α΄ όμιλο της Super League 2, παρά τη νίκη του με 2-0 επί της Καβάλας.