Διατεθειμένη να τα… σκάσει χοντρά ώστε να επιστρέψει στο Champions League είναι η Άρσεναλ.
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Αγγλία, οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται μια ανάσα μακριά από τον Γκαμπριέλ Ζεσούς. Όπως αναφέρει η Gurdian, η Άρσεναλ τα έχει βρει σε όλα με τη Μάντσεστερ Σίτι και απλώς περιμένει το «οκ» του ποδοσφαιριστή για να προχωρήσει και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή η οποία θα κοστίσει κοντά στις 45 εκατομμύρια λίρες.
Μάλιστα, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει εκεί, καθώς όπως αναφέρεται, βρίσκεται επίσης κοντά και στον Ραφίνια. Η ομάδα του Λονδίνου είχε νέες επαφές με τη Λιντς για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ και έγινε σημαντική πρόοδος.
Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, η Άρσεναλ αναμένεται να καταφέρει να «κλειδώσει» και τον Ραφίνια, πυροδοτώντας έτσι ένα διπλό «μπαμ»!
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.