Κουκάκι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 53χρονο γυναικοκτόνο
Ο 53χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγό του στο Κουκάκι έχει οδηγηθεί στον ανακριτή
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον 53χρονο o οποίος το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μαχαίρωσε την 46χρονη σύζυγό του στο Κουκάκι.
Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της συζύγου του καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία είχε απειλήσει τη γυναίκα και στο παρελθόν.
Θα λάβει προθεσμία
Ο κατηγορούμενος, οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.
- Η Ιουλία Καραπατάκη και οι Αταρ του Ταρ live στο Κύτταρο
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Μίνι ανασχηματισμός για Ερντογάν – Αντικατάστησε δύο υπουργούς
- Βάλε φαντασία στη ζωή σου, κάνει καλό
- Συνεχίζεται το ράλι στα ενοίκια – Οι δέκα πιο ακριβές περιοχές
- Αλβανία: Αντικυβερνητική διαδήλωση – Μολότοφ, τραυματισμοί και συλλήψεις
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)




































































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442