Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ελπίζω να μοιάσω στον πατέρα μου»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον πατέρα του, με αφορμή την ταινία Rise, που έχει να κάνει με τη διαδρομή της οικογένειάς του
Η ταινία Rise, που αναφέρεται στη δύσκολη διαδρομή της οικογένειας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, έχει κάνει τον Greek Freak να νιώθει αυτές τις μέρες ακόμη πιο έντονη την απουσία του πατέρα του, Τσαρλς, που έφυγε από τη ζωή το 2017.
«Ελπίζω να είναι περήφανος για ό,τι έχουμε πετύχει και το ποιοι έχουμε γίνει ως άνθρωποι, μέσα και έξω από τα παρκέ. Πιστεύω πως και ο ίδιος θα ήταν περήφανος για την ταινία και πώς παρουσιάζεται ο ίδιος σε αυτήν» ανέφερε αρχικά ο έλληνας σούπερ σταρ στο Entertainment Tonight.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα δύο παιδιά μου είναι τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ζωής μου. Αγαπώ τους γιους μου μέχρι θανάτου, θα έκανα τα πάντα γι’ αυτούς, όπως και ο πατέρας μου θα έκανε για μένα. Ελπίζω να του μοιάσω και να γίνω ως πατέρας τόσο στοργικός όσο ήταν και εκείνος μαζί μου».
Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία Rise κάνει σήμερα πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα του Disney+.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.