Η ταινία Rise για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε πρεμιέρα στο Χόλιγουντ και ο Greek Freak δε γινόταν να λείπει από την εκδήλωση, όπως και σύσσωμη η οικογένειά του.
Ο Γιάννης μπορεί να απολαμβάνει τις διακοπές του, όμως βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Rise, που είναι εμπνευσμένη από την απίστευτη ιστορία της ζωής του ίδιου και της οικογένειάς του.
Στο πλευρό του Αντετοκούνμπο λοιπόν βρέθηκε η μητέρα του, Βερόνικα, αλλά και τα αδέρφια του Θανάσης, Κώστας, Άλεξ, καθώς και η γυναίκα του, Μαράια.
Ωστόσο, αυτοί που έκλεψαν την παράσταση δεν ήταν άλλοι από τους δυο γιους του έλληνα σούπερ σταρ, οι οποίοι είχαν ντυθεί σαν τον μπαμπά τους, με κοστούμια ίδιου χρώματος.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
LIVE: Ρέξαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρέξαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ για το FA Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου για την 21η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Σύμφωνα με ανάρτηση δημοσιογράφου του ESPN, οι Μέμφις Γκριζλις είναι δεκτικοί πλέον σε προτάσεις για την παραχώρηση του 26χρονου αστέρα τους Τζά Μοράντ.
Άνεμος αλλαγής στην ΕΠΟ καθώς σε συνάντηση σε ταβέρνα της Κηφισιάς συζητήθηκαν τα προβλήματα της διαιτησίας λόγω «ακατάλληλου» Λανουά στην ηγεσία της ΚΕΔ