Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Έτσι σχολίασε τη νέα κριτική επιτροπή του GNTM
Τι αποκάλυψε για το τηλεφώνημα που έκανε στη Βίκυ Καγιά;
Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία απάντησε σχετικά με το GNTM, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα
Το γνωστό μοντέλο μίλησε για το ριάλιτι μόδας και την νέα κριτική επιτροπή.
«Το να δουλεύεις με ανθρώπους οι οποίοι, ανήκουν στο φιλικό σου περιβάλλον, φαντάζομαι κάνει τη δουλειά σου πιο εύκολη. Αυτό το καταλαβαίνω. Γνωρίζω τον Τάσο Σοφρωνίου, έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, και έχει κάνει και μία guest εμφάνιση στην δική μας σεζόν, και είχαμε περάσει πολύ όμορφα», είπε.
Και πρόσθεσε: «Την Σοφία Χατζηπαντελή δεν την γνωρίζω προσωπικά, έχω ακούσει για εκείνη. Το monobrow γύρω στα 60’s και τα 70’s ήταν σαν κίνημα φεμινισμού. Εάν είναι αυτός ο λόγος που το κάνει, τότε πολύ καλά κάνει. Επίσης, είναι ένα εκκεντρικό πράγμα που πολλοί άνθρωποι το κάνουν, είναι ένας τρόπος έκφρασης».
«Στον Γιώργο Καράβα εύχομαι τα καλύτερα, τον είδα και από κοντά σε ένα event τις προηγούμενες μέρες και του ευχήθηκα. Το ίδιο ευχήθηκα και στην Βίκυ τηλεφωνικά. Θεωρώ ότι τα παιδιά που πηγαίνουν σε ένα τέτοιο show, δεν θέλουν όλα να ακολουθήσουν απαραίτητα την ίδια καριέρα, να κάνουν catwalks ή καμπάνιες, οπότε η blogger βοηθά σε κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε.
Για την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε: «Είμαι ένας άνθρωπος που ψάχνομαι και σίγουρα δεν θα αρκεστώ στο μόντελινγκ, θα κάνω και άλλα πράγματα».
Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε
- Πυρ ομαδόν κατά της πρότασης για δόμηση σε περιοχές Natura
- Ο Κάνιε Γουέστ κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου και στη Γαλλία
- Τα ενοίκια «καίνε» το πορτοφόλι των νοικοκυριών
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο νεαροί που εκβίαζαν φίλο τους για χρήματα
- Ουγγαρία: Ο νέος πρωθυπουργός δεσμεύεται να αναστείλει τη λειτουργία των κρατικών ΜΜΕ
- K‑POP Demon Hunters: Το απόλυτο fan‑experience για μικρούς και μεγάλους
- Μυτιλήνη: Κλιμακώνουν οι κτηνοτρόφοι – Νέα κινητοποίηση την Πέμπτη
- Champions League: Μπάγερν – Ρεάλ και Άρσεναλ – Σπόρτινγκ για τα δύο τελευταία «εισιτήρια» των ημιτελικών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442