Σε κλήσεις 17 αθλητών για την προετοιμασία της εθνικής εφήβων προχώρησε σήμερα, Δευτέρα (20/6) ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ηλίας Καντζούρης.
Η εθνική Εφήβων αρχίζει στις 29 Ιουνίου την προετοιμασία της για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα διεξαχθεί 30/7-8/8 στη Σμύρνη.
Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται την Τετάρτη (29/6) στις 10.00 στο ΟΑΚΑ προκειμένου να αναχωρήσουν με προορισμό την Πάτρα για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας τους. Το όνομα που ξεχωρίζει στις κλήσεις της γαλανόλευκης δεν είναι άλλο από αυτό του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ, που μεταγράφηκε φέτος στον Παναθηναϊκό.
Οι αθλητές που κλήθηκαν από τον Ηλία Καντζούρη στην προετοιμασία της εθνικής εφήβων είναι οι εξής: Εμμανουήλ Δήμου, Συμεών Ευσταθίου (Παναθηναϊκός), Θωμάς Ζορμπάς, Μιχαήλ Σπρίτζιος (Ολυμπιακός), Ευάγγελος Ζούγρης, Κωνσταντίνος Μπιλάλης (Περιστέρι), Γεώργιος-Νικόλαος Καλατζής (ΔΕΚΑ, Ευστράτιος Καλλιοντζής , Θεόδωρος Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Κωνσταντίνος Κορκοντζέλος, Κωνσταντίνος Λαγός (Δούκας), Χρήστος Μπουντούρης (Πολυαθλητικό Σωμ. Τρικάλων 14), Νίκος Πλώτας (Προμηθέας Π.), Κλέαρχος Πρέκας (Ίωνας Βόλου), Νικόλαος-Ιωάννης Χιτικούδης (ΧΑΝΘ), Ράιαν Σούλης (ΗΠΑ) και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (Παναθηναϊκός).
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου