Επίσημο: Στην Μπαντιρμαρσπόρ ο Μάνος
Παίκτης της Μπαντιρμαρσπόρ είναι και επίσημα ο Δημήτρης Μάνος, με την τούρκικη ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του.
Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Μάνος, καθώς χθες το βράδυ (16/06) η Μπαντιρμαρσπόρ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του, με τον 27χρονο Έλληνα φορ να υπογράφει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
Η Μπαντιρμαρσπόρ αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας και ο πρώην επιθετικός του Αρη αποχώρησε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από δύο χρόνια παρουσίας του, όταν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.
Ο Μάνος έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Βέροια και μέχρι πρόσφατα στον Άρη, αλλά τις τελευταίες μέρες οι επαφές με την τουρκική ομάδα είχαν προχωρήσει αρκετά και οι δύο πλευρές τα βρήκαν, με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει ως ελεύθερος.
Συνολικά με τους κίτρινους έπαιξε 64 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό εννέα γκολ και έξι ασίστ.
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Μπενίτεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές»
- Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ με Κοϊτά (vid)
- ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0: Ισοπαλία στην Τούμπα με δύο χαμένους (vid)
- LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442