Ο Νικ Κύργιος, μετά την επικράτησή του στο τουρνουά του Χάλε με 2-1 σετ, αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο.
Μάλιστα, ο ελληνοαυστραλός τενίστας τόνισε ότι ο «Τσιτσιφάστ» θα κατακτήσει πολλά grand slam στην καριέρα του, σε αντίθεση με τον ίδιον.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ο Στέφανος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτήν τη στιγμή. Θα έχει μεγάλα αποτελέσματα και θα κερδίσει πολλούς τίτλους Grand Slam στο μέλλον. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω το ίδιο για τον εαυτό μου, αλλά είμαι χαρούμενος που μπορώ να παίζω σε αυτό το επίπεδο στα τουρνουά όπου συμμετέχω. Είναι μια απόδειξη για το πόσο σκληρά δουλεύω όταν δεν αγωνίζομαι. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω, θέλω να πετύχω κι άλλες μεγάλες νίκες στα καλύτερα γήπεδα του κόσμου» ανέφερε ο Κύργιος στους δημοσιογράφους.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».