Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύσκολη νίκη του Τσιτσιπά (2-1)

Δύσκολη νίκη του Τσιτσιπά (2-1)

Ο Ελληνας τενίστας τα βρήκε σκούρα απέναντι στον μαχητικό Μπέντζαμιν Μπονζί (Νο.52 στον κόσμο), αλλά στο τρίτο σετ βρήκε τον τρόπο να «λυγίσει» τον Γάλλο (7-6 [1], 1-6, 6-3) και να πάρει την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά που πραγματοποιείται στο Χάλε.

Παραλίγο να την… πατήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Μπέντζαμιν Μπονζί (Νο. 52 στην παγκόσμια κατάταξη), αλλά τελικά βρήκε τον τρόπο να κάμψει την αντίσταση του Γάλλου με 2-1 (7-6 [1], 1-6, 6-3) και να πάρει την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Χάλε.

Ο Ελληνας τενίστας αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες απέναντι στον μαχητικό Μπονζί, που έπαιξε εξαιρετικό τένις καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση του γερμανικού τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο.

Ο Ελληνοαυστραλός νωρίτερα απέκλεισε εύκολα με 2-0 σετ τον Ντάνιελ Αλτμάιερ (6-3, 7-5).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε ένα ακόμα παιχνίδι στο γρασίδι δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά η ποιότητά του έκανε τη διαφορά και τον βοήθησε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Μπέντζαμιν Μπονζί. Ένα ματς που έκρυβε παγίδες για τον Ελληνα τενίστα, αλλά κατάφερε να τις ξεπεράσει και να πάρει την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο.

Το πρώτο σετ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τους δύο τενίστες να κρατούν σχετικά εύκολα τα σερβίς τους και να λύνουν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά και βρέθηκε να προηγείται γρήγορα με 6-0. Το νερό είχε μπει στο αυλάκι για τον συμπατριώτη μας, ο οποίος λίγο αργότερα έκανε το 7-1 και το 1-0 στο ματς.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα του αγώνα, όμως, άλλαξε άρδην. Ο Γάλλος ανέβασε την απόδοσή του και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον το μπλακ άουτ που είχε ο Ελληνας τενίστας. Με δύο μπρέικ προηγήθηκε με 4-0 και με ένα ακόμα στο 6ο γκέιμ έφτασε στο 5-1. Το 6-1 ήρθε με… μαθηματική ακρίβεια, με τον μαχητικό Μπένζαμιν να στέλνει το παιχνίδι σε τρίτο σετ.

Εκεί μίλησε η ποιότητα του Τσιτσιπά. Με Μπρέικ στο 4ο γκέιμ βρέθηκε μπροστά με 3-1 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά, δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τον Γάλλο και με 6-3 έκανε το 2-1, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον δεύτερο γύρο.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024