Ο Κέιλορ Νάβας, ήταν για ακόμη μία φορά από τους κορυφαίους παίκτες της Κόστα Ρίκα και συνέβαλε τα μέγιστα για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, που θα φιλοξενηθεί τον ερχόμενο χειμώνα στο Κατάρ.
Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε ορισμένες καθοριστικές επεμβάσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του, στην νίκη με 1-0 επί της Νέας Ζηλανδίας, που ισοδυναμεί με την πρόκριση στην τελική φάση της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
Οπως είναι φυσικό, ο 34χρονος πορτιέρε, εμφανίσθηκε κατενθουσιασμένος, μετά το τέλος της κρίσιμης αναμέτρησης: «Στην ζωή, πρέπει να ζεις την στιγμή. Είχα κάποιες υπέροχες στιγμές, αλλά η πρόκριση σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πάντα κάτι υπέροχο.
Δεν σταματήσαμε ποτέ να το πιστεύουμε ακόμα κι εάν παίξαμε πολλά ματς στο όριο. Τώρα, πρέπει να το απολαύσουμε και θα δούμε τι θα γίνει. Ξέραμε γιατί παίζαμε».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Μετά το πέρασμά του από την Τζένοα τη σεζόν 2004-05 ο Μάριο Μπαλοτέλι επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους για χάρη της Αλ Ετιφάκ, ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Τεράστιο προβάδισμα ανόδου πήρε η Καλαμάτα, η οποία με γκολ από Βαφέα Τσέλιο στο τελευταίο δεκάλεπτο, νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο στο ντέρμπι κορυφής του Β΄ ομίλου της Super League 2.
LIVE: Φιορεντίνα – Μίλαν. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Μίλαν για την 20η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.