Λαπόρτα: «Το 2006 απορρίψαμε πρόταση ύψους 260 εκατ. ευρώ της Ίντερ για τον Μέσι»
Σε μια τρομερή αποκάλυψη προχώρησε ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα ο οποίος παραδέχθηκε πως το μακρινό 2006 η Ίντερ προσέφερε το αμύθητο ποσό των 260 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό της τον τότε νεαρό, Λιονέλ Μέσι.
Μια… πιπεράτη είδηση έφερε στο φως έστω και αργά ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα. Πιο συγκεκριμένα ο Λαπόρτα αποκάλυψες ότι πίσω στο 2006 η Ίντερ προσέφερε το αμύθητο ποσό των 260 εκατ. ευρώ για χάρη του νεαρού τότε, Μέσι.
Μια πρόταση η οποία σε περίπτωση που είχε γίνει αποδεκτή, είναι πολύ πιθανό να είχε αλλάξει την ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αλλά θα έσπαγε κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε οικονομικό επίπεδο.
«Όποιος αγαπά τη Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να έχει αμφιβολίες για τον Μέσι. Απορρίψαμε πρόταση ύψους 260 εκατομμυρίων ευρώ από την Ίντερ το 2006. Ο Μοράτι τον ήθελε διακαώς στην ομάδα του» αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, ο οποίος εκείνη την περίοδο διένυε την πρώτη του θητεία στον προεδρικό θώκο του συλλόγου (2003-2010).
Ο ΟΦΗ προηγήθηκε 2-0 με γκολ στο 4’ και στο 8’, όμως οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς και πήραν βαθμό μετά από τρεις ήττες, σταματώντας σερί νικών του ΟΦΗ. Επεισόδια και διακοπή 8’ στο ματς.
LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης …έμεινε στο 4-0 της περασμένης Πέμπτης (12/2) με την Μπαρτσελόνα και η Ράγιο Βαγιεκάνο πήρε βαθμολογική ανάσα στη La Liga με δυο γκολ σε 5’ (40’ και 45’, αντίστοιχα)