Την πρώτη του καλοκαιρινή προσθήκη ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι Γιαννιώτες έδωσαν τα χέρια με τον Κέβιν Ροσέρο, που μετακομίζει από τον Βόλο στους Ζωσιμάδες. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Θανάση Στάικου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ για Ροσέρο:
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού Κέβιν Ντουβάν Ροσέρο, για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο Ροσέρο ο οποίος είναι γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου του 1998, αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο και τα τελευταία τρία χρόνια έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στη Μάλτα και συγκεκριμένα στην Σάντα Λουτσία, έχοντας πετύχει 28 γκολ σε 67 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2021 υπέγραψε στο Βόλο και μέτρησε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας 6 γκολ.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».
Ο Κέβιν Ροσέρο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΣ Γιάννινα, μία ομάδα γνωστή με πολύ κόσμο που έχει πάντα υψηλούς στόχους. Ελπίζω με την παρουσία μου να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα και πλέον ανυπομονώ να ξεκινήσω τις υποχρεώσεις μαζί της».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.