Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: «Σημαντική νίκη – Βλέπω τον εαυτό μου στον Στρίκερ»

Τσιτσιπάς: «Σημαντική νίκη – Βλέπω τον εαυτό μου στον Στρίκερ»

Στη σημασία της νίκης του επί του Ντομινίκ Στρίκερ στάθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που τόνισε πως… βλέπει κάτι από τον εαυτό του στον Ελβετό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη νίκη του κόντρα στον Στρίκερ, αλλά και για το επόμενο παιχνίδι του στη Στουτγκάρδη, κόντρα στον Άντι Μάρεϊ.

Όσα είπε ο Τσιτσιπάς:

Για το ματς: «Είναι σημαντική νίκη, είναι σημαντικό να ξεκινάς τη σεζόν στο γρασίδι μ’ αυτόν τον τρόπο. Η νίκη είναι νίκη και πάντα έχει αξία. Σήμερα έπαιζα με έναν νέο παίκτη, κάτι που πάντα αποτελεί μια δύσκολη πρόκληση, γιατί η νέα γενιά έχει έναν επιπλέον ενθουσιασμό όταν παίζει με εμάς που είμαστε σ’ αυτά τα γήπεδα λίγο περισσότερο. Σίγουρα ήταν μια σημαντική νίκη».

Για τον Στρίκερ: «Μπορώ να δω λίγο από τον εαυτό μου σε εκείνον. Τα πήγε πολύ καλά σήμερα, τα πήγε εξαιρετικά στο σερβίς του, είχα μόνο λίγες ευκαιρίες, αλλά τις αξιοποίησα. Συνολικά πιστεύω πως έχει πολύ καλά εφόδια για να φτάσει ψηλά στο tour».

Για τον αυριανό του αγώνα με τον Άντι Μάρεϊ: «Θα προσπαθήσω να απολαύσω κάθε στιγμή σ’ αυτόν τον αγώνα. Προφανώς είναι ένας παίκτης που σέβομαι πολύ στο tour και ελπίζω πως θα βγω εκεί έξω και θα παίξω το καλύτερό μου τένις, αυτός είναι ο στόχος».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024