Ατυχος στάθηκε ο Δημήτρης Λημνιός στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Κύπρο για την 3η αγωνιστική του Nations League, καθώς λίγο πριν το φινάλε του αγώνα τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση με την Κύπρο και στο 48ο πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, με το οποίο η γαλανόλευκη έκανε το 3-0, αλλά λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο, σφαδάζοντας από τον πόνο.
Ο 24χρονος εξτρέμ στην προσπάθειά του να μαρκάρει τον αντίπαλό του, έπεσε στο έδαφος και έδειχνε να πονάει πολύ στο γόνατο, με το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να βγάζει τον διεθνή άσο εκτός με φορείο. Ενας τραυματισμούς, που επισκίασε την εξαιρετική εμφάνιση της Εθνικής και τη νίκη απέναντι στην Κύπρο.
Πλέον άπαντες στο στρατόπεδο της γαλανόλευκης περιμένουν τα νεότερα από τον τραυματισμό του Δημήτρη Λημνιού, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά και το χρόνο που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.
Εκτός εαυτού βγήκε ο Αμερικανός Τρίσταν Μπόιερ μετά από ποινή που δέχθηκε η οποία του κόστισε το παιχνίδι και την πλήρωσαν ρακέτες, πάγκοι, πόρτες και... διαιτητής.
Στο Diamond League της Σανγκάης θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για τη θερινή περίοδο του 2026 ο Εμμανουήλ Καραλής – Αναλυτικά, το καλοκαιρινό πρόγραμμά του.
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.