Ο Μάρκους Ράσφορντ αποφάσισε να μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κόντρα στη φημολογία πως σκέφτεται να παίξει στην Τότεναμ.
Ο Αγγλος διεθνής επιθετικός βρίσκεται στο μικροσκόπιο της ομάδας του Λονδίνου, αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail» έχει αποφασίσει να μείνει στο Μάντσεστερ και να δείξει την αξία του στον Ερικ Τεν Χαγκ, μολονότι την περασμένη σεζόν είχε χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων».
Ο Ράσφορντ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 και το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως πιστεύει στο νέο σχεδιασμό του Ολλανδού τεχνικού και είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στο βασικό σχήμα, απορρίπτοντας την πρόταση της Τότεναμ.
Στο ματς που έγινε στη σκιά της δολοφονίας του 20χρονου οπαδού του, ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Λεβαδειακό, τον οποίο «τελείωσε» με τα δυο γκολ στις αρχές των ημιχρόνων. Το 3-0 στο 57’
Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης της Τούμπα ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός υπήρξε προσωρινή διακοπή ως φόρος τιμής για τον 20χρονο οπαδό του δικεφάλου που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά.
Δεν σηκώνει το πόδι από το γκάζι η Μπαρτσελόνα στο δρόμο προς τον τίτλο, διέλυσε με 5-2 τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νόου» και ξέφυγε ξανά στο +4 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.