Ο Βασίλιε Μίτσιτς τραυματίστηκε στη χθεσινή νίκη-πρόκριση της Αναντολού Εφές με 104-77 επί της Γαλατασαράι.
Ο σέρβος γκαρντ 6:52 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου προσγειώθηκε στο πόδι αντιπάλου έπειτα από τρίποντο που εκτέλεσε και γύρισε το πόδι του.
Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε το γεγονός πως αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια και με καροτσάκι από το παρκέ, ωστόσο οι χειρότεροι φόβοι ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν.
Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών είναι καθησυχαστικές, καθώς αναφέρουν πως ο Μίτσιτς έχει αποφύγει τη μεγάλη ζημιά.
Σίγουρα, όμως, θα χάσει τον πρώτο τελικό του τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.
Ο Γκασπερίνι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Τσιμίκα και είναι πιθανό ο Έλληνας μπακ να γυρίσει στη Λίβερπουλ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στη Ρόμα
Ο Σιδηρόπουλος υποβιβάστηκε από την ελίτ κατηγορία, όπου ήταν τυπικά εδώ και τρία χρόνια, ενώ έσβησε και κάθε ελπίδα για ανέλιξη του Παπαπέτρου στην κορυφαία κατηγορία. Ολο το παρασκήνιο