Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μίτσιτς
Ο Βασίλιε Μίτσιτς θα χάσει τουλάχιστον τον πρώτο τελικό της Αναντολού Εφές με τη Φενέρμπαχτσε
Ο Βασίλιε Μίτσιτς τραυματίστηκε στη χθεσινή νίκη-πρόκριση της Αναντολού Εφές με 104-77 επί της Γαλατασαράι.
Ο σέρβος γκαρντ 6:52 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου προσγειώθηκε στο πόδι αντιπάλου έπειτα από τρίποντο που εκτέλεσε και γύρισε το πόδι του.
Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε το γεγονός πως αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια και με καροτσάκι από το παρκέ, ωστόσο οι χειρότεροι φόβοι ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν.
Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών είναι καθησυχαστικές, καθώς αναφέρουν πως ο Μίτσιτς έχει αποφύγει τη μεγάλη ζημιά.
Σίγουρα, όμως, θα χάσει τον πρώτο τελικό του τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
- Χαμός στον τελικό του Κόπα Αφρικα: Έφυγαν οι Σενεγαλέζοι στο 97′ μετά το πέναλτι υπέρ του Μαρόκου (vids)
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με τέσσερα γκολ του Γιόβιτς η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442