Νέα άγρια δολοφονία στα Πατήσια – Τι λένε γείτονες στο in για τα δύο αδέλφια
59χρονος σκότωσε τον 69χρονο αδελφό του.
Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο με τις δύο οικογενειακές τραγωδίες στην Αίγινα και στα Πατήσια.
Συγκεκριμένα, την ώρα που σήμερα αποκαλύφθηκε από την αστυνομία πως ο γιος της Μαρίας Μπονίκας ομολόγησε πως σκότωσε τη μητέρα του στην Αίγινα, ένα ακόμη έγκλημα ήρθε να συνταράξει την κοινή γνώμη.

Η δεύτερη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στα Πατήσια, καθώς ένας 59χρονος άνδρας εμφανίστηκε στο ΑΤ Πατησίων και είπε στους αστυνομικούς πως… σκότωσε τον 69χρονο αδελφό του.
Αμέσως αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα του 69χρονου και βρήκαν τον άνδρα μαχαιρωμένο μέχρι θανάτου.
«Γεια σας, ήρθα να παραδοθώ γιατί σκότωσα τον αδερφό μου», είπε χαρακτηριστικά.
Από την αυτοψία προέκυψαν τραύματα σε λαιμό και θώρακα.

Το σπίτι όπου καταγράφηκε η αδελφοκτονία βρίσκεται στην οδό Καυτατζόγλου, στα Πατήσια.
Γείτονες στο in
Μέχρι στιγμής o δράστης δεν έχει αποκαλύψει στους αστυνομικούς τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη. Ωστόσο όπως ανέφερε στο in γείτονας των δύο αδελφών, ο δράστης που σκότωσε τον μεγαλύτερο αδελφό του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Ο δράστης και το θύμα ήταν αρκετά γνωστοί στην γειτονιά με αποτέλεσμα οι γείτονες να πάθουν σοκ μόλις έμαθαν για το στυγερό έγκλημα.
Το τελευταίο καιρό είχε γίνει επιθετικός
«Τον φρόντιζα εγώ γιατί έχω μαγαζί δίπλα. Του έφερνα φαγητό καφέ, γάλα. Ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν είχε οικονομικά προβλήματα, είχε βγει στη σύνταξη. Πιστεύω πως έκανε κακό γιατί αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έπαιρνε τα φάρμακα του σωστά, στις ώρες του και ούτε καθημερινά. Πήγαινε τακτικά στον γιατρό. Όλοι τον πρόσεχαν ήταν φιλότιμος Τον τελευταίο καιρό ήταν επιθετικός. Ειδικά με τον αδερφό του», ανέφερε γείτονας για τον 59χρονο.
Φωτογραφίες- Βίντεο: Αλεξάνδρα Τάνκα
- Επέστρεψε ο Αντετοκούνμπο, κερδίζουν οι Μπακς: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στους Χόρνετς (113-123)
- Νικορέστης Χανιωτάκης: «Ο Σμαραγδής μου έδωσε το δικαίωμα να επιλέξω εγώ ποιον ρόλο θα ήθελα να υποδυθώ»
- Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Πλεύρης θέλουν να ξαναγράψουν το διεθνές δίκαιο (sic!) – επί το ακροδεξιότερο…
- Σερβία: Άγριο επεισόδιο σε αγώνα kickboxing – Μπήκαν στο ρινγκ και επιτέθηκαν σε Έλληνα αθλητή
- Μαρόκο: Οι ημερομηνίες της ομάδας του Ελ Κααμπί στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Κόπα Άφρικα
- Ακίνητα: Στα ύψη οι τιμές στα νεόδμητα διαμερίσματα στην Αθήνα – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη άνοδο
- «Η πιο υπέροχη χειρότερη του κόσμου»: Το νέο έργο της Φωτεινής Αθερίδου στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης
- Η Επιστήμη το 2026 – Τι προβλέπει το περιοδικό Nature για τη χρονιά που έρχεται
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442