Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρίσκεται και με τα δύο πόδια εκτός Μονάχου, με την Μπάγερν να βγαίνει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.
Οι Βαυαροί φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον… διάδοχο, ξεχωρίζοντας την περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου.
Όπως αναφέρουν διάφορα Μέσα στην Ιταλία, άνθρωποι της Μπάγερν ήρθαν σε επικοινωνία με την πλευρά του έμπειρου επιθετικού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία.
Η Μπάγερν σκοπεύει να κάνει δυναμικό μπάσιμο για τον Λουκάκου, καταθέτοντας πρόταση αγοράς στην Τσέλσι.
Οι Μπλε επιθυμούν ένα ποσό της τάξεως των 70 εκατομμυρίων ευρώ, με τους Βαυαρούς να προσφέρουν γη και ύδωρ και στον Λουκάκου.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μονάχου φέρεται να έχει καταθέσει στον 29χρονο φορ πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές παρόμοιες με εκείνες του Λεβαντόφσκι.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να... μαγεύει με τη φανέλα της Γκενκ και μετά το τελευταίο ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος να αρχίσει να σκοράρει και περισσότερο.
Ακριβά πλήρωσαν Παναθηναϊκός και Ματίας Λεσόρ όσα ακολούθησαν το buzzer beater του Μπόλντγουϊν στο φινάλε του πρόσφατου ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ - Πρόστιμο και στον Γιώργο Μπαρτζώκα.