«Για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν Μονάχου, είναι μέρος της αρχαίας Ιστορίας»… Αυτή η φράση του μάνατζερ του Πολωνού επιθετικού, Πίνι Ζαχάβι, σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Bild», αποκαλύπτει το τέλος του σχετικού «μεταγραφικού σίριαλ».
Ο 33χρονος «Λέβα» είναι σφόδρα ενοχλημένος από τους διοικούντες τους Βαυαρούς, καθώς κινήθηκαν για την απόκτηση του Ερλινγκ Χάαλαντ, πριν ο νεαρός Νορβηγός αποφασίσει να ενταχθεί στην Μάντσεστερ Σίτι και κατά συνέπεια, έχει επιλέξει να φύγει από το Μόναχο.
«Θέλω να φύγω, τα δύο μέρη πρέπει να βρουν μια λύση», δήλωσε πρόσφατα ο Λεβαντόφσκι, αποφασισμένος να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον, που επιβεβαιώθηκε λίγες ημέρες αργότερα με την πρώτη επίσημη προσφορά από τον καταλανικό σύλλογο, ύψους 32 εκατομμυρίων ευρώ, συν πέντε σε μπόνους.
Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας «Μundo Deportivo», η «μετακόμιση» του κορυφαίου σκόρερ της Ευρώπης στην Βαρκελώνη, πλησιάζει καθημερινά στην οριστικοποίηση της.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
LIVE: Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης για την 36η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.