Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του μεγάλου τελικού του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, και η αγωνία των φίλων των «κόκκινων» βρίσκεται στα ύψη, όμως και ο ενθουσιασμός.
Μάλιστα, περίπου 50.000 οπαδοί της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ έστησαν το δικό τους πάρτι στη «fan zone» της Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται περίπου 13 χιλιόμετρα μακριά από το «Σταντ ντε Φρανς», που θα διεξαχθεί ο τελικός, στην περιοχή Cours de Vincennes.
Οι Jamie Webster, «Lightning Seeds» και John Power ένωσαν τις φωνές τους σε μια εντυπωσιακή συναυλία μπροστά σε μια… κόκκινη θάλασσα.
Στην σκηνή βρέθηκε και ο θρύλος της ομάδας από το Μέρσεϊσαιντ, Κένι Νταλγκλίς, και όπως ήταν λογικό γνώρισε την αποθέωση από πενήντα και πλέον χιλιάδες φίλους του συλλόγου.
Ειδικά όμως την στιγμή που ο John Power ξεκίνησε να τραγουδά τους στίχους «we watched the King Kenny play» (σ.σ. παρακολουθήσαμε τον βασιλιά Κένι να παίζει) το πλήθος «εξερράγει» απαντώντας ρυθμικά and «could he play!» (σ.σ. και μπορούσε να παίξει!).
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.