Με ένα καυστικό σχόλιο στα social media ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε στα αίσχη που γίνονται στο ΟΑΚΑ και στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.
«Θες ημίχρονα που κρατάνε 90 λεπτά; Οσο ένας αγώνας; Εξυγίανση», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της πειραϊκής ΠΑΕ.
Ενας τελικός, που ξεκίνησε με καθυστέρηση 30 λεπτών, λόγω των επεισοδίων που έγιναν ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, ενώ διεκόπη λίγο μετά το μισάωρο, όταν οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά πέταξαν αντικείμενα στον Αϊτόρ και τραυμάτισαν στο χέρι τον Ισπανό.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει «τελικό» με την Εφές για την πρόκριση στα play off της Euroleague, όμως τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το καλοκαίρι και τον Τρεντ Φόρεστ
Ο Ταϊρίς Μάξι οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στη νίκη με 109-107 επί των Ορλάντο Μάτζικ και στα play offs του NBA, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς νίκησαν τους Κλίπερς χάρη στους 35 πόντους του Στεφ Κάρι και θα παίξουν «τελικό» με τους Σανς.