Αντσελότι: «Δεν με ενοχλεί που συζητιέται ο Εμπαπέ, θέλουμε το 14ο Champions League» (vid)
Ο Κάρλο Αντσελότι αναφέρθηκε στον μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ, αλλά και για τον Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίο τα ισπανικά δημοσιεύματα τον παρουσιάζουν μια «ανάσα» από τους Μαδριλένους.
Λίγες ημέρες έμειναν (28/5) ακόμη για τον μεγάλο τελικό του Champions League, ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Λίβερπουλ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Σταντ ντε Φρανς».
Ο Κάρλο Αντσελότι κλήθηκε να μιλήσει για τη μάχη με τους «Reds», με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει πως δεν τον ανησυχεί τίποτα για τη μεγάλη βραδιά.
«Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον τελικό του Champions League. Είναι φυσιολογικό να είσαι νευρικός όταν πρόκειται να αντιμετωπίσεις μια δυνατή ομάδα όπως η Λίβερπουλ, αλλά είμαστε χαρούμενοι. Δεν ανησυχώ, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο μέρος όπου πολλοί άλλοι θα ήθελαν Είναι το καλύτερο παιχνίδι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πρέπει να το απολαύσουμε.
Η Λίβερπουλ είχε περισσότερες δυσκολίες από εμάς τον τελευταίο καιρό, παίζει πολύ σημαντικά παιχνίδια για να προσπαθήσει να κερδίσει την Premier League, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα την επηρεάσει. Στο τέλος, ωστόσο, και οι δύο ομάδες θα ζήσουν την ίδια στιγμή. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα, αυτοί το Κύπελλο Αγγλίας.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.