Με αυτογκόλ του Γουάιτ, και ένα τέρμα από τον Γκιμαράες η Νιούκαστλ επικράτησε με 2-0 της Άρσεναλ, η οποία πλέον βλέπει τον στόχο της τετράδας να κάνει «φτερά»…
Η Άρσεναλ υπέστη ήττα σοκ με 2-0 στην έδρα της Νιούκαστλ, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να χάνει πλέον σημαντικό έδαφος για την 4η θέση η οποία οδηγεί στους ομίλους του Champions League.
Me τον Μπεν Γουάιτ να δίνει το προβάδισμα με αυτογκόλ και τον Γκιμαράες να «κλειδώνει» τη νίκη για τους γηπεδούχους, η αδιάφορη Νιούκαστλ, έβαλε φωτιά στην μάχη της τετράδας.
Η Νιούκαστλ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, προσπάθησε να απειλήσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Λίγο έλειψε μάλιστα, στο 8ο λεπτό του αγώνα η Άρσεναλ να πληρώσει το τραγικό λάθος του Ράμσντεϊλ, ο οποίος έχασε την μπάλα, με τον Γούλσον όμως, να μην προλαβαίνει να τη στείλει στα δίχτυα.
Στο 18′ ο Λόνγκσταφ έκανε το γύρισμα, με την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του Ράμσντεϊλ, για να απομακρύνει τελικά από την περιοχή με δυνατό σουτ ο Γουάιτ.
Στο 56′ ο Ζοέλινγκτον έκανε το γύρισμα και στην προσπάθειά του να απομακρύνει για να μην φτάσει η μπάλα στον Γουίλσον που ήταν σε θέση βολής, έβαλε την προβολή, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από τα δικά του πόδια.
Η Νιούκαστλ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, φτάνοντας και σε δεύτερο τέρμα στο 85′. Ο Γουίλσον από θέση βολής δεν κατάφερε να νικήσει τον Ράμσντεϊλ, με τον Γκιμαράες να παίρνει το ριμπάουντ και να σουτάρει για το 2-0.
Οι δημοτικές επιτροπές ενέκριναν το σχέδιο σκοπιμότητας – Το έργο για το νέο γήπεδο της Ρόμα προχωρά προς την τελική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου της Ρώμης.
Με το «παράθυρο» ότι τα αντικείμενα που έριξαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ήταν πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη η ΔΕΑΒ απάλλαξε την ΑΕΚ. Το ίδιο… βιολί και με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ!
LIVE: Πανιώνιος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανιώνιος – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.