H Βέρντερ Βρέμης επιστρέφει ξανά στην Bundesliga μετά από ένα χρόνο απουσίας και τελειώνει γρήγορα η περιπέτεια της στην Τσβάιτε Λιγκα.
Ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό της και μετά από μία σεζόν με πολύ μεγάλες διακυμάνσεις, η ομάδα της Βρέμης εξασφάλισε την επιστροφή της στους μεγάλους μετά το 2-0 επί της Ρέγκενσμπουργκ που της εξασφάλισε την δεύτερη θέση, πίσω από την Σάλκε και συνάμα την άνοδο.
Από την άλλη πλευρά το Αμβούργο θα διεκδικήσει και αυτή την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία μέσα από τους αγώνες μπαράζ που θα δώσει με την Χέρτα Βερολίνου.
Η ομάδα του Λιμανιού ήθελε τη νίκη απέναντι στην αδιάφορη Χάνσα Ρόστοκ και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε με ανατροπή να επικρατήσει με 3-2 και κλείδωσε την 3η θέση του πρωταθλήματος.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.