Μπάγια Αντωνοπούλου: Θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Παπαδάκη;
Αποκαλυπτικές δηλώσεις από τη δημοσιογράφο
Το «παρών» στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα έδωσε η Μπάγια Αντωνοπούλου και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».
Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της και απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Γιώργο Παπαδάκη.
«Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να επιστρέψω σε κάτι το οποίο για μένα έχει τελειώσει γιατί έχω εξελιχθεί», τόνισε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε: «Για μένα είναι η καλύτερη περίοδος επαγγελματικά. Νομίζω ότι μου έλειπε το ρεπορτάζ, με έχει κάνει καλύτερη δημοσιογράφο και με έχει κάνει να πιστεύω στον εαυτό μου πολύ περισσότερο από ότι ένιωθα τα προηγούμενα. Η παρουσίαση, όχι, δεν μου λείπει».
Δείτε τις δηλώσεις της
- Scorpions: Η βραδιά που ερμήνευσαν Μαρινέλλα σε συναυλία τους στην Αθήνα
- Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 20 κιλά κάνναβης και ένα κιλό κοκαΐνης – Μία σύλληψη
- Δούκας για ήττα Όρμπαν: Κανένα καθεστώς που εργαλειοποιεί το κράτος δικαίου δεν είναι αήττητο
- Αφθώδης πυρετός: «Θυσιάζουν τη Λέσβο για να σωθεί η υπόλοιπη Ελλάδα»
- «Ούτε πόλεμος, ούτε ειρήνη»: Η ζωή στη Γάζα έξι μήνες μετά την «εκεχειρία»
- Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» για τον Στέφανο Μπορμπόκη (pics)
- Πάπας Λέων σε Ντόναλντ Τραμπ: Θα συνεχίσω να μιλάω ενάντια στον πόλεμο και να προωθώ την ειρήνη
- Ιωάννα Τούνη: Απαντά στις κακές γλώσσες με μια συμβουλή της μητέρας της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442