Ο… Μίδας του Μάντσεστερ: Υπογράφει στη Σίτι ο Χάαλαντ
Η μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μια… ανάσα από την ολοκλήρωση της, με τον Νορβηγό επιθετικό να περνάει από ιατρικές εξετάσεις στις Βρυξέλλες.
Όπως όλα δείχνουν, ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται μια… ανάσα από το να μετακομίσει στο Νησί και να ανακοινωθεί και επίσημα από τη Μάντσεστερ Σίτι!
Σύμφωνα με το «dhnet.be», ο Νορβηγός επιθετικός έχει ήδη περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων στις Βρυξέλλες, ενώ σήμερα ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού με τον γιατρό της αγγλικής ομάδας, το οποίο συνέβη το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Erasmus».
Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε και από την πλευρά της Ντόρτμουντ κατά κάποιον τρόπο, καθώς οι Βεστφαλοί ενημέρωσαν ότι ο Χάαλαντ δεν ήταν παρών στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.
Επιπλέον, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι οι ιατρικές εξετάσεις έγιναν σε ουδέτερο έδαφος για να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διακριτικότητα στο θέμα, μέχρι να προκύψουν οι ανακοινώσεις.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Μετά από συγκλονιστικό ματς στην Πολωνία που κρίθηκε στις δύο παρατάσεις, ο Άρης Betsson επικράτησε της Σλασκ στην Πολωνία με 113-107 και παρέμεινε ζωντανός για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup
Με τον Βασίλη Τολιόπουλο να έχει 21 πόντους και 5 ασίστ, στην καλύτερη εμφάνισή του με τα «πράσινα», ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε εύκολα της Μπασκόνια (93-74) για βελτιώσει το ρεκόρ του στο 14-9.