Στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης ο διεθνής επιθετικός σκόραρε με κεφαλιά για το 1-1 φτάνοντας τα 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος με τη φανέλα της ΑΖ.
Παράλληλα, ο 23χρονος άσος πέτυχε κι ένα τρομερό ρεκόρ. Από τον Ιανουάριο του 2019 όταν πρωτοπήγε στην Ολλανδία για λογαριασμό της Βίλεμ, ο Παυλίδης είναι πρώτος σκόρερ στην Eredivisie χωρίς τα πέναλτι, έχοντας πετύχει 41 γκολ.
— Hollanda Ligl #Eredivisie 🇳🇱🇹🇷 (@hollandaligleri) May 8, 2022
41 – Since his debut in the competition in Jan 2019, Vangelis Pavlidis has scored the most non-penalty goals in the Eredivisie (41). Prolific. pic.twitter.com/GghupK1JTM
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.