Η Μπαρτσελόνα βλέπει τις υποθέσεις των Έρλινγκ Χάαλαντ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να μην προχωρούν όπως θα επιθυμούσε και πλέον φαίνεται πως στρέφει την προσοχή της στην απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου από την Τσέλσι, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα.
Συγκεκριμένα, η «Marca» επισημαίνει πως από την στιγμή που ο Νορβηγός οδεύει προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Πολωνός στράικερ δεν αναμένεται να πωληθεί αυτό το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου, οι Καταλανοί θα στραφούν στον Βέλγο επιθετικό.
Ο Λουκάκου δεν έχει πραγματοποιήσει καλή σεζόν και σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τα 113 εκατομμύρια που έβγαλαν από τα ταμεία τους οι «μπλε» το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν από την Ίντερ.
Φυσικά η περίπτωση του 28χρονο παίκτη δεν είναι εύκολη, καθώς σύμφωνα πάντα με τη «Marca» ο μόνος τρόπος για να ντυθεί στα «μπλαουγκράνα», αυτή την στιγμή, είναι με τη μορφή δανεισμού, κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται να επιθυμεί η Τσέλσι.
O Ναντίρ Χίφι είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στην Euroleague, έχει ανανεώσει με την Παρί, όμως στο εξωτερικό κάνουν λόγο για ένα «καυτό» καλοκαίρι – Ποιες είναι οι 2+1 επιλογές που έχει ο 23χρονος και τα δεδομένα με το συμβόλαιο του.
Στις δυσκολίες που θα συναντήσει η Θέλτα στα ματς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ του Europa League, αναφέρθηκε ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας, Ιάγκο Άσπας.
Οι οπαδοί της Βέλο έκαναν «ντου» στο προπονητικό κέντρο και ουσιαστικά ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας -αν χρειαστεί- να τραυματίσουν τον Νεϊμάρ στο επικείμενο ματς με τη Σάντος – Επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου και... ψύχραιμη απάντηση του Βραζιλιάνου σούπερσταρ.