Σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης, η Μπαρτσελόνα συναντήθηκε με τον ατζέντη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Πίνι Ζάχαβι, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την απόκτηση του Πολωνού killer!
Ό,τι περνάει από το χέρι της για να κάνει το «μπαμ» του καλοκαιριού με την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει η Μπαρτσελόνα!
Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, η ομάδα της Καταλονίας έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης, οι «μπλαουγκράνα» είχαν μια συνάντηση με τον ατζέντη του Πολωνού, Πίνι Ζάχαβι, «ρίχνοντας» στο τραπέζι τα νούμερα που έχουν αυτή τη στιγμή στη διάθεση τους για την υπόθεση.
Όπως αναφέρει ο Ζεράρντ Ρομέρο, η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε την πλευρά του Πολωνού killer πως είναι διατεθειμένη να προσφέρει στην Μπάγερν ένα ποσό κοντά στα 35 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι.
Παράλληλα, ο σύλλογος της Βαρκελώνης προσφέρει στον «Λέβα» διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο, που σημαίνει πως ο Πολωνός θα φοράει τα «μπλαουγκράνα» έως και το 2025, όταν θα είναι στα 37 του χρόνια, εφόσον το deal ολοκληρωθεί!
AMPLIACIÓN: El Barça ha comunicado a Pini Zahavi que está dispuesto a llegar hasta los 30-35M por el traspaso de Lewa. Le ofrecen un contrato de 2+1 y le piden que haga presión para salir #jijantesfc#mercatopic.twitter.com/n8SA1bbgFS
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Ανετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.