Ο φωτογράφος και κριτής του GNTM, Δημήτρης Σκουλός, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στην παρουσία του στο ριάλιτι μόδας, μετά τις φήμες που τον θέλουν εκτός την ερχόμενη σεζόν.
O ίδιος απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα αλλά τόνισε πως δεν έχει καμία τηλεοπτική πρόταση μέχρι στιγμής.
«Η τηλεόραση μπήκε ξαφνικά στη ζωή μου όταν μου πρότειναν να κάνω δοκιμαστικό για τη θέση του κριτή στο GNTM. Για μένα ήταν ένα challenge, γιατί ήταν ένα πράγμα που δεν το ήξερα. Παντού υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι και για αυτό χρειάζεται αποτοξίνωση. Οι άνθρωποι είναι που κάνουν το χώρο δύσκολο. Υπήρξαν πολλές φορές που στο GNTM ήρθα σε δύσκολη θέση», είπε σχετικά.
Και πρόσθεσε: «Η τηλεοπτική μου εμπειρία μου έχει αφήσει γλυκιά άλλα και δύσκολη γεύση. Πολύωρα γυρίσματα, αλλά μου άφησε γεύση γλυκιά, γιατί ήταν κάτι καινούργιο και θεωρώ πως τα πήγα καλά, τα έφερα εις πέραν. Δεν έχω κάνει κάποια κουβέντα για την επομένη σεζόν. Είναι πολύ νωρίς».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.