Την γενέτειρά του, τα Χανιά, επέλεξε φέτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να περάσει με την οικογένεια του τις ημέρες του Πάσχα.
Ο πρωθυπουργός το βράδυ της Ανάστασης βρέθηκε στη Μονή καλογραιών στις Κορακιές Ακρωτηρίου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της αναστάσιμης ακολουθίας, στο πλευρό του βρισκόταν ο γιος του Κωνσταντίνος.
Σύμφωνα με το Κρήτη360.gr, o Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στη Μονή λίγη ώρα πριν από την Ανάσταση και σε κλίμα κατάνυξης παρακολούθησε την αναστάσιμη ακολουθία.
Υπενθυμίζεται πως το φετινό Πάσχα, είναι το πρώτο που περνάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός στην γενέτειρά του, τα Χανιά.
Στο πλευρό του, στη Μονή καλογραιών στις Κορακιές Ακρωτηρίου, το βράδυ της Ανάστασης, ήταν και ο γιος του Κωνσταντίνος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.